2006-2009 Renault Clio vs Peugeot 207

Sukūrė Vartotojas 2017-03-14
2017-03-14 10:38
Sveiki, planuojamas pirkti pirmasis automobilis merginai, gal kas gali pasidalinti patirtimi apie Peugeot 207 ir Renault Clio (kalbama apie 2006-2009 metų automobilius) Kaip tipiniai Lietuviai, visgi pirmenybę teikiam dyzeliniams variantams 207 su 1.6hdi arba clio 1.5dci. Kaip susidūręs su Citroen, žinau kad 1.6hdi turbinos kelia bėdų, o kaip dėl 1.5 dci? Forumuose rašo, kad ties 200 000 reikalingas šitiems "kapitalinis" Aišku neatmestini ir ir benzininiai variantai, bet apie juos nelabai ką žinau (Clio 1.2 ir 207 su 1.4) Na būtų smagu, kad aplamai pasidalintumėte patirtimi tie kas buvot susidūrę su šiais modeliais
2017-03-14 10:58
jei reiktu rinktis is siu imciau renault nes patogiau vaziuojasi su juo, variklis renautl sitas 1, 5 dci lepus tepalo kokybei ir aptarnavimui, sis variklis eina ir i nissan automobilius tai vienam almera vaziavo kol turbina uzlinko, restauravo tai paskui matoras uzkale, i srota iskeliavo. Kitu atsitikimu su varikliu nezinau arba negirdejau tik tiek kad lepus tepalo kokybei, kaip ir dauguma prancuzu, peugeot standesnis sakyciau automobiliukas po miesta gal ir nieka bet draugas dirbantis didmiesty turejo toki darbini kantrsu ant mechanikos bet toliau vazinejant sakydavo kad nepatogus. Bet kokiu atveju jie nera patikimumo etalonai, tad tiketis kad neges maza vilciu, bet radus neuzdrosta tvarkinga renault manau geresnis pasirinkimas butu. gal klystu tik mano nuomone, as zmonai savo turejau seniau fabia nupirkes atitarnavo 4 metus nieka nekisant, patikima taupi bet del isvaizdos man nekazka, o ir gan kietoka sakyciau.... o prie to pacio nesinori ziureti koki suzuki swift? gan neblogi automobiliukai, tik su dyzeliais jau prastai. Na is tikto patarti sunku nes ne mes vairuosime, o moteriai kuri vairuos px ant remontu jai svarbu kad patogi, viskas po ranka ir gerai atrodo bent mano zmonai, nesvarbu kiek kas kainuoja tam vyrai yra :D siulau su abiejom padaryti test draivus ir tik tada issirinkti kuria pirkt.
2017-03-14 11:14
Dėl patikimumo tikrai žinom, kad yra ir geresnių variantų, tačiau kiek teko vairuoti prancūzų, nei vienas nenuvylė, o pasiremontuoti einamas dalis tai čia tikrai ne pasaulio pabaiga tokiam automobiliui Svarbu, kad nebūtų prastai sutvarkytas po avarijos ar skendęs.
Kaip ir paminėjai, merginai svarbiausia mašinos išvaizda ir "geras sankabos darbas" :D Todėl likom prie šių dviejų, nes šios su gražiais ratlankiais atrodo visai išvaizdžiai. Apie swift tikrai girdėjom, kad geros mašinytės, deja, išvaizda neįtinka, o ir pasirinkimas jų labai nedidelis. :) Aš kiek žinau, 1.5 dci kuris jau ėjo į nissan qashqai yra labai neblogas variklis, bet čia turbūt bus senesnės specifikacijos agregatas.

Jūsų žinutė

Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti