Audi 80 B2 1.3 Atsiliepimai

Audi 80 1981-1986
Darbinis tūris:
1.3 l
Galia:
44 kW
Degalų tipas:
Benzinas
0-100 km/val:
-
Vid. degalų sąnaudos:
-
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 5 0
Vidutinis vertinimas: 4.0
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (5)

Audi 80 B2 1.6 CC D, 1986m

2014-03-25
Pigus,negendantis,ekonomiškas,patvarus kebulas,paprastas kaip barabanas
Prasta garso izoliacija,kieta pakaba,

Turiu 86m perechodą 1,6D Labai gera mašina katk gavus teises variklis, geras pravažiaves 333666KM variklis labai taupus,kebulas geras,pakaba taip pat, prasta garso izoliacija,viskas kas susije su elektra negenda išskyrus prietaisų skydelyje esančiu lempučiu kontaktus, labai kieta pakaba,bet detales nebrangios supirkti visas pakabos detales LEMFORDER išskyrus amortizatorius kainuoja apie 300 toli važiuojant labai pavargstama,bet važinėjant po vietą nereikia to komforto, salono medžiagos labai geros kokybės ,Panelė,apšyvkės,bei sedynes nei plyšta nei neatsilupa, išskyrus priekinę sėdynę turėjau tris modelius visos buvo su prabezdėta vairuotojo sedyne,kėbulą jei prižiurėti nepūna. Kaip pirma mašina tikrai labai gera už 1500Lt galima nusipirkti geros bukles i 5L isipaišo mieste.Svarbiausia atsiradus rudims ar menkam gedimui nedelsti nes gali būti komplikacijos.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Audi 80 B2 1.6 CC TD, 1982m

2013-08-24
Ekonomiška dyzelio iki 6 ltr.,pigios detalės ir labai patvari.
Gaila kad šiandien tokiu nebegamina-tai didžiausias trūkumas.

Turiu tokia 1982 m dyzelį,labai gera mašina -tai darbinis arklys vežu ka tik noriu(gaila kad dabar tokiu nebegamina,ankščiau gamindavo patvarias mašinas skirtas darbui ir važinėjimui-dabar gamina tik važinėjimui po servisus ir pinigų išleidimui už remontus) ,mano praėjusi apie pusę milijono km. ir šiandien tebevažiuoja ir TA laisvai praeinu,viską gali pats susiremontuoti nieko sudėtingo nėra ir detalės pigios-kam reikia galiu parduoti.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Audi 80 B2 Coup, 1985m

2012-10-18
paprasta,tiek variklio skyriuje, tiek vaziuoklėje, labai gera trauka pagal litraza,dalys pigios,kebulas nepunantis, visai nebloga garso izoliacija(uzdarais langais labai mazai girdedavosi krokimas 5 cilindru:D)
neekonomiska,silpni stabdziai, prie didesnio greicio trukta stabilumo, pagal kebula ir komfortas (barskaliukas)

Labai sauni masinyte,trauka buvo ispudinga kaip tokio amziaus automobilio, galedavo lygintis su jaunesniais bent 10 metu automobiliais panasios kubaturos. Isvaizda taip pat labai grazi, tuo labiau kad jau retai pamatysi gatveje. Varikliai patvarus, bent jau 5 cilindru ir jei priziurimas neuzvaikysi.Kebulas geros bukles jei nebus dauzta.Kuro sanaudos is tikruju dideles tokiai masinai, nes ramiai vaziuoti daznai nesigaudavo todel sanaudos apie 15 litru benzino.Trumpi begiai turi pliusa tik mieste ar draguojant. Vaziuojant jau 100km/h noredavosi 6 pavaros nes ilgesneje kelioneje pradeda erzinti garsas, nes variklio sukiai 3000 bei ekonomijos atzvilgiu toli vaziuot neapsimoka.Stabdziai poskysciai prie tiek galios,truko vakuminio stiprintuvo koks buvo naujesniame coupe.Taip pat stockine vaziuokle per minksta ir valdomumas delto nukencia, bet nera ant tiek minksta kad butu komfortiska. Nuo komplektacijos priklauso masinos patogumas,kadangi pas mane buvo rekarines odines sedynes, elektriniai langai,vairo stiprintuvas,tai masina buvo kuo puikiausiai naudojama kasdien.Noreciau vel ji nusipirkti,taciau jau sykart kaip antra savaitgaline masina ir dar netgi ideti 2.2 turbo kadangi naujesnes masinos jau turi daugiau galios :)

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Audi 80 B2 Coup, 1986m

2012-09-13
Geras kebulas, auganti isliekamoji verte.Paprasta ir pigi vaziuokle, variklis,
galios trukumasTrumpos pavaros,neekonomiskas,su paprastom dujom neitin gerai sutaria,reikia daug prieziuros,kad vaziuotu ilgai abiem degalais.nesmagus valdymas ant didesnio greicio(160-180km/h).Blogas matomumas vaziuojant atbulomis.blogas apsvietimas(abi buvo ''ameikietisku '' priekiu).

Turintis savo dvasia,ir verte automobilis.ateityje zadu isigyti ir treciaji..O turejau du-1.8l 66kw korba,ir 2.2l 85kw ipurskima.mielai pakartociau :)
Kaip tokiu metu,geras kebulo paruosimas-dugnas nesupuves,skardos irgi.Velniskai grazus 5cil.variklio garsas :) retas gatvese,savo zavesi turintis auto,su tikra audi dvasia.auganti isliekamoji verte.Paprasta ir pigi vaziuokle,variklis,jai tvarkingas,neuzmusamas,smagei vaziuoja nuo mazu sukiu nedusta.valdymas sakyciau vidutinis.geri stabdziai,nors ir be ABS.Trumpos pavaros,neekonomiskas,su paprastom dujom neitin gerai sutaria,reikia daug prieziuros,kad vaziuotu ilgai abiem degalais.nesmagus valdymas ant didesnio greicio(160-180km/h).Blogas matomumas vaziuojant atbulomis.blogas apsvietimas(abi buvo ''ameikietisku '' priekiu).

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Audi 80 B2 Coupe 1.8 GT, 1986m

2012-09-13
Pigios detales, retai sutinkama, traukia aki, ekonomiska.
Sena auto, neturi jokiu patogumu, sedyniu medziaga duria kai sedi su sortais :D gan prastas matomumas vairuojant.

Mano pirma masina :D

Tevai nupirko kai baigiau mokykla. Kaune is sanciuose gyvenancio treninguocio galima sakyti nupirkome visiska lavona :D

Oj turejau ka veikt kol padarau tinkama tech apziurai. Siaip jokiu privalumu. Tik liukas. Detales nebrangios, Tada dar daug kur buvo galima ju gauti. Tada mokejau uz ja 1600, dabar tokios bukles apie 2000, galima sakyti verte ju pakilo, arba infliacia ima savo :D

Variklis silpnokas buvo, korbiuratorius nedirbo benzinu, duju eme iki 10l sakyciau ekonomiska :) Patiko isvaizda, uzsidejau lietus ratus ir visai nieko atrode.

Rekomenduociau nebent projektui, kaip kasdienine masina manau netiktu.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1981 - 1986 (1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti