Honda Jazz II 1.4 LS Atsiliepimai

Honda Jazz 2004-2008
Darbinis tūris:
1.3 l
Galia:
61 kW
Degalų tipas:
Benzinas
0-100 km/val:
12.9 sek
Vid. degalų sąnaudos:
5.7 l
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 6 -1
Vidutinis vertinimas: 4.0
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (7)

Honda Jazz II 1.4 S, 2003m

2022-06-11
Vienintelis pliusas kuro sanaudos iki 7 litru mieste.
Automobilis išgirtas labiau nei jis to vertas,tai tiesiog šlamštas o ne automobilis.

Šlamštas ant ratu.Nuolat kažkas sugenda,tai egr,tai žvakės,tai variklio grandinė,tai katalizatorius-dėl to trūkčioja.Radija sugenda nespėjus pasidžiaugti-pasirodo tai jazz liga.Pasikeisti priekinę lemputę tai kažkokia katorga-nulupti bamperį,kad priejimas atsirastu.Bagažinėje kaupiasi vanduo-trūkinėja sandarinimo hermetikas po moldingais ant stogo-bent nusiema lengvai.

Nerekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Honda Jazz II 1.2 S, 2008m

2015-09-24
Viduje erdvus ir pilnai komfortabilus automobilis. Geras kainos ir kokybes santykis, Masina judri, apsukri, miestui ir nedidelei seimai pats tas. Vietos daug neuzima, kas ypac aktualu ankstuose kiemuose, jei planuojama prie daugiabuciu laikyti.
Masina jau kiek sunkiai eina, kai greitis virs 100 km/h. Letokai ir sunkokai traukia i kalniukus. Bet bendrai paemus, jei neplanuot lenktyniaut su sita masina, tai galios kaip ir uztenka, ypac miestietiskam vairavimui. Klirensas neaukstas, bet kiek vazinejom duobetais zvyrkeliais - viskas gerai baigesi, reikia tik atsargiau vaziuoti.

Masina be dideliu bereikalingu (kaip kam) navarotu, bet visi pagrindiniai reikalingiausi funkcionalumai joje tikrai yra.
Masina minksta, jauki, komfortiska ir pakankamai erdvi nepaisant to, kad isoriskai atrodo tikrai nedidele. Barazine pilnai pakankama. Vietos galinese sedynese nepernelyg daug, bet ne katastrofiskai. Taip pat butina pamineti sitos masinos patikimuma - per keturis metus, kiek sita masina turiu - nei vieno gedimo.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Honda Jazz II 1.4 LS, 2007m

2015-07-09
Didelis sitos masinos pliusas yra jos erdvumas viduje. Jei sedynes galines sudeti, tai isvis negali savom akim patiketi, kas isoriskai tokia nedidele masina viduje gali tiek vietos tureti. Kuro sanaudos labai dziugina - trasoj kur kartais paspaudziu ir iki 150, simtui kilometru iseina 5.3, 5.5 litru, mieste 6.5. Akumuliatorius stovi vis dar gamyklinis, o masina uzsiveda be bedu net ir prie -30 lauke pastovejusi. Masina komfortiska, klimato kontrole veikia puikiai. Pakaba kietesne, posukius isipaiso be uzmetimu, apskritai labai gerai valdoma. Ir svarbiausia - masina labai patikima. Nieko joje nera sugede kiek ja vazineju, masina pirkau atvezta is suomijos, japonisko surinkimo. Tai jau iki manes vargo saltom ziemom ragavo, o va vaziuoja vis dar be bedu.
Asmeniskai man trukumas, kad masina zema. As megstu i zvejyba vaziuoti, tai tenka ir i miskeli ir pievom pavaziuot, bet ne visur dristu, kai masina neauksta.

Masina labai gera, pries renkantis skaiciau daug atsiliepimu, susidariau ispudi, kad masina verta imti, ir iki siol nenusivyliau - tikrai verta visu tu geru zodziu. Vaziuokle tvirta, tik einamasias dalis laiku keisti reikia, kas susidevi ir viskas bus gerai, gali ramiai ir uztikrintai su sita masina vazineti.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Honda Jazz II 1.4 S, 2003m

2015-05-09
Masina neitiketinai talpi. Asmeniskai patikrinta - karta sugalvojom 14 zmoniu - 6 suauge, 2 paaugliai ir vaikai su ja vaziuoti ir ka jus manot - sunkiai, bet sutilpom. Gerai atrode, kai atvykom - atsidaro durys ir is visu pradeda lipti zmones, ir ilgai lipa, kaip kokiam anekdote, kol visi issikrapste. Patogi masina ir krovinius vezioti, dviracius i ja sutalpinam. Masina labai manevringa, parkuotis su ja patogu. Na ir dar - isoriskai masina labai patraukli.
Kai darai posuki i kaire, remas vaizda uzstoja, buvo atveju, kai objektu nepastebedavau. Masina edri - gal priklauso nuo vairavimo manieros, man iseina 5.4 litrai trasoj, o mieste 8.5. Pas mane masina labai smarkiai rasoja. Tikrinom filtrus, bet niekas nepadeda. Tenka ijungti stipru praputima, kas atsiliepia kuro sanaudom.

Pas mane masina 1.3 litro, benzinas, automatas 2003 metu.
Cia is viso mano pati pirmoji masina, tai daug techniniu charakteristiku nebus. Masina as labai saugau - geras benzinas, tik geri tepalai. Turiu masina pora metu ir kol kas jokiu gedimu nebuvo. O tenka pavaziuot uzmiestyje ir nelabai gerais keliais.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Honda Jazz II 1.4 LS, 2008m

2015-03-12
Masina labai apsukri, prisiparkuoti su ja bet kokioj vietoj rodos gali, mieste labai patogu, be to masina nedidele. Antrais vairavimo metais atradau, kad soniniai verdrodeliai susideda - dar geriau. Ziema buvo atsitikimas, kai paryciais tuscioj trasoj slidziam kely sumete ir isvaziavau i kelkrasti, i griovio pusni. Istrauke man ta masina ir nuvaziavau sau toliau - kaip niekur nieko - nirkas neluzo, niekas nesusilankste. Masina greita, S rezime tarp furu labai puikiai laviruoja. Masinos salone labai patogu ir man ir mano stambiagabariciams draugams :) Kuro suvalgo mazai, benzino bako uztenka kokiems 500 km. Trasoje ima 5-7 litrus, mieste 7-8.
Atliekant technine apziura rekomendavo pastatyti karterio apsauga - vis tik prastokais keliais vaziuojant Jazz ne dzipas.. Ir dar radiatoriaus apsauga parekomendavo - didesniu greiciu vaziuojat uzstringa mazensi pauksciukai..

Rinkausi masina is daugelio modeliu, bet prisiklausiau ir prisiskaiciau daug geru atsiliepimu ir apsistojau ties Jazz - kainos ir kokybes santykis proto ribose pasirode.
Man reikejo manevringos masinos ne tik miestui, bet ir i gamta, i miska isvaziuot tinkamos.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Honda Jazz II 1.4 LS, 2002m

2015-01-23
Talpumas, valdymas, zemos kuro sanaudos, patvarumas ir patikimumas.
Silpnoka triuksmo izoliacija, ypac palyginus su toyota. Per visa laika kiek vairuoju, tik vienas saugiklis buvo perdeges, visa kita veikia puikiai.

Mano pirmas automobilis! Vos tik isigijom, iskart nudziugino. Salone labai daug vietos. Mano ugis 185 cm, sedint galinej sedynej ir kai priekines sedynes visiskai atgal atstumtos, keliai nesiremia!
Bagazine irgi labai talpi. Nepaisant to, kad automobiliui jau 12 metu, atrodo jo dizainas labai netgi siuolaikiskai. Nesijauciu, kaip su senu kledaru vazinedamas (dar karta paziurim i metus - vis tik senas..). Kaip tokio nedidelio turio variklio, masinyte visai arsi. Lenkiant ilgas masinas ar autobusus, reik naudoti S nustatyma - labai sekmingai lenkia. Masina labai gerai valdoma, masina pajausti ir jos gabaritus numatyti labai paprasta, priprantama prie jos labai greitai.
Pakaba pakankamai auksta, ziema praktiskai nekabina. Ziema per salcius uzsiveda gerai. Peciukas labai vykes, greitai prisildo salona.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Honda Jazz II 1.4 LS, 2008m

2014-12-28
Masina pakankamai dinamiska, nuo 0 iki 60 km/h be problemu rauna nuo sviesoforo. Valdoma masina isskirtinai gerai, i posukius isipaiso puikiai, kaip begiais vaziuodama. Kaip tokio dydzio masinai, salonas labai erdvus - kaip priekyje, taip ir galinese sedynese. Labai gerai uzsiveda ziema, net ir per ekstremalius salcius. Labai dziugina kuro sanaudos - 4-5 litrai uzmiesty ir 7 mieste - ir cia kai masina automatas!
Gamyklinej audio sistemoje nera MP3 grotuvo, tenka pajungti savo plejeri. Bardaciokas masinos maziukas. Nera porankiu alkunems. Gamyklines artimos sviesos prastai sviecia. Masina labai zema, ypac Sport komplektacijoj, su zemesniu bamperiu, ziema praktiskai viska is eiles kabina. Pakankamai silpnas motoras, po 100 km/h lenkimai jau sunkiai pavyksta. Salono plastikas labai kietas, nors ir netriuksmauja. Pakaba ypatingai kieta, jauciasi bet kokia duobute ar itrukimas kelyje. Bagazine kiek mazoka, bet tas issprendiama - kai reikia daugiau pasikrauti, galima galines sedynes sudeti. Gamykliniu valytuvu uztenka neilgam. Masina ilgai syla, matyt tas susije su kuro taupymu.

Isskirtinai patikimas automobilis. 50000 km ir 4 metai ekspluatacijos - nei viena lempute nebuvo perdegusi, jokiu gedimu ar kitokiu problemu nebuvo. Islaidos tik techniniam aptarnavimui, tiesa, kainos kiek aukstokos.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 2004 - 2008 (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti