Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 2.7 CRD Overland Atsiliepimai

Jeep Grand Cherokee 2001-2005
Darbinis tūris:
2.7 l
Galia:
120 kW
Degalų tipas:
Dyzelinas
0-100 km/val:
11.2 sek
Vid. degalų sąnaudos:
10.2 l
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 11 -1
Vidutinis vertinimas: 4.0
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (12)

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 2.7 CRD Overland, 2004m

2016-01-26
patogus, geras pravažumas, dinamiškas, ekonomiškas. Variklis ir greičių dėžė Mercedes
problematiškas priekinis tiltas (dažna bėda, pradeda kaukti). Pavažinėjus su grandu į kitą automobilį nelabai norisi lipti :D

Vazineju 2 metus, labai smagus automobilis, labai geras matomumas, traukos pakankamai, pravažumas superinis, bet tik nereikia persistengti, nes visureigis, tai dar nereiskia, kad amfibija, su juo galima ivaziuoti i gilesne bala, nei su paprastu automobilui, todel isodinus i dumblą problemu atitinkamai bus daugiau . Turi visureigiui būtinus atributus - palėtintą pavarą, tarpašinę blokuotę, blokuotus reduktorius (vari-lok sistema - sublokavimo jėga proporcinga ašies ratų greičio skirtumui), teoriškai - kol bent vienas ratas turi sukibimą, važiuosi, praktiškai - priklauso nuo balos gylio :D. Pakaba turi savo įpatumų, pirmą kartą įsėdus lingavimas atrodo keistai, apsipratus realiai jis yra stabilesnis, nei atrodo iš pradžių. Važiuioklė, pakaba labai paprasta ir patikima. Dalys nėra brangios. Pakankamai ekonomiškas, man kuro sąnaudos gaunasi nuo 9.2 l/100 km vasarą iki 10 l žiemą.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 3.1L TD Laredo, 2001m

2015-09-02
Masinos eksterjeras pakankamai gresmingas, galios ir is tikruju uztenka. Pravazumas labai geras, masina auksta. Salone labai erdvu ir komfortiska. Geros apdailos medziagos. Gera didele bagazine. Labai patikima, niekas nera suluze, o ir is kitu savininku negirdet daug neigiamu atsiliepimu, kad sitos mazinos daug remonto reikalautu.
Problemu nera.

Automobilis - gyvenimo stilius. Jis gali labai daug, gal daugiau nei tiketumeisi. Man masinoje patinka viskas. Reik suprasti, kad kiekvienam savas automobilis. As savo radau :)
Masina vidutine pagal gabaritus. Ne spinta kaip patrol ir ne mazylis kaip raf.
Kazkiek asketiska masina, ziurint is ivariu laikikliu, kiseneliu puses. Vien del to ergonomika kazkiek nukencia. Apdaila kokybiska ir patikima, per daug nesitepa ir neapsitrina, nedyla, neplysta.
Techninis aptarnavimas prieinamomis kainomis, vien jau del to, kad praktiskai nieko labai aptarnaut ir nereikia - masina patikima, niekas negenda, tokia sakyciau neluztanti masina. Ziema atlaiko puikiai, nera problemu su uzvedimu. Per snieguotus, apledejusiom provezom kelius eina be problemu, kelia laiko gerai.
Vaziuokles parametrai geri. Kas priprate prie Sport komplektacijos - gal teks nusivilti, kas priprate prie Tank - tiems turetu patikti.
Apskritai masina jau turi savo sukurta ivaizdi, yra gerbiama keliuose.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 4.7 Limited, 2002m

2015-04-22
Masina galinga, jos patrauklus, originalus dizainas. Salono ergonomiskumas labai aukstam lygmeny. Ekipiruote labai gera, yra viskas ko reikia, netgi bazineje modifikacijoje. Automobilis dinamiskas. Turint omeny jo variklio turi ir galia, kuro sanaudos proto ribose. Pravazumas vertas tikro visureigio vardo - cia jau bekeles klasika.
Pavaru perjungimo schema nepatogi. Priekinio bamperio "sijonas" pakankamai zemas, kas visureigiui nera labai gerai. Vairas nepakankamai informatyvus ir neitin jautriai reaguoja i pasukimus. Problemos su elektronika.

Jei visureigis, tai tik dzipas. Masina labai universali, Eksterjeras jos priimtinas ir i dalykinius susitikimus, darbines keliones vaziuoti. Uzmiescio kelionems su seima irgi puikiai tinka - vietos salone labai daug, vaiku kedutes sudejus vis viena lieka labai erdvu - tiek tarp sedyniu, tiek i sonus. Bagazine is viso didziule, su tokia masina jokie kraustymaisi nebaisus. Bekeles isvis atskira kalba - cia sitos masinos stichija. Labai rimtuose pelkynuose ar karjeruose nemeginau, bet kas buitinem salygom kur kaime ar zvejyboj pasitaiko - dar nebuvo taip, kad bent kokios problemos kiltu pravaziuoti - galios pilnai uztenka.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 4.7 Limited, 2000m

2015-03-07
Patrauklus visureigio dizainas. Masina i jokia kita nepanasi - dviauksciai zibintai vienam bloke, kuprotas kapotas, dideli soniniai langai. Kas liecia ergonimika, as kazkaip jau buvau iprates prie vakarietisko santurumo salone, o cia visai kas kita, cia amerikietis - jokiu apribojimu - viskas erdviai ir placiai tiek priekyje tiek gale. Placios durys, patogus isedimas. Koplektacijoje - pina visko prifarsiruota. Motoras - zveris, didele trauka zemose apsukose, kaip dyzeliui. Tik kyla klausimas- europietiskose masinose is tokio turio variklio 4.7 butu isspausta pusantro karto daugiau galios - o cia tik 220 arkliu, bet tiesa sakant vaziuojant tos galios visiskai netruksta - viskas vis tik gerai apskaiciuota. Masina is tikro kaip menuleigis - visur pravaziuoti gali, bekelei jinai ir sukurta is esmes.
Kol kas su jokiom bedom nesusiduriau, noretusi ir toliau nenusivilti. Asiku kuro sanaudas reiketu prie minusu pamineti.

Niekaip negaliu atsivazineti su sita masina - labai patinka. Net ir zinant, kiek sita masina kuro suryja sportiniu rezimu vairuojant, kazkaip neiseina su ja ramiai vazinetis - norisi galimybes isnaudoti - tapke i dugna ir tave ispraudzia i sedyne kaip kosmonauta :)

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 4.7 Limited, 2003m

2014-12-24
Masina labai paklusni, lengvai valdoma. Kamsciuose manevruoti labai paprasta nepaisant gabaritu. Rimtose bekelese irgi viskas gerai. Esu su juo tempes kita masina beleke, visiskai sedincia ant dugno arti kilometro - beveik ir nejauciau, kad gale kazka velku :) Salonas didelis, patogu ir vairuotojui ir visiems keleiviams. Bagazines skyrius milziniskas, o jei dar sudeti galines sedynes, tai isvis galima stambius krovinius vezti - as esu saldytuva vezes. Yra kruizo kontrole. Signalizacija puiki - yra autouzvedimas, uzvedimas pagal taimeri, pagal temperatura ir t.t. Yra lietaus jutiklis. Muzikos sistema puiki, cd keitiklis sesiems diskams. Stovi stiprintuvas. Odinis salonas. Sviesos ksenonas ir artimos ir tolimos ir priesrukines. Soniniu stiklu sildymas. Liukas. Kompiuteris (slegis padangose, kuro sanaudos ir t.t.).
Dideles kuro sanaudos. Kas siaip jau nera stebetina su tokiu variklio turiu ir galia. Detales nera pigios - vis tik amerikietiska masina. Bet aisku galima imti analogines, bus pigiau. Remontas irgi nepigiai atsieina, tik tiek kad remontuoti daznai netenka.

Ispudziai nuo sitos masinos patys teigiamiausi. Galia, komfortas, valdymas, pravazumas. Nezinau, kaip su kitom variacijom, bet as savo 4.7 turio variklio masina labai patenkintas. Is vietos tiesiog skrenda, labai arsi masina, kamsciuose kelkrasciais ir bordiurais pravaziuoja kaip niekur nieko. Nesvarbu - sniegas, bala, duobe.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 4.7 Limited, 2001m

2014-11-22
Masinos techninis aptarnavimas nera sudetingas, o ir tam techniniam aptarnavimui masina nereikli. Suvirskinti gali bet koki benzina, tas problemu nesudaro. Is vietos labai gerai greiteja, uz saves palieka daugeli masinu, jei tik vairuotojui to reikia, ar norisi :) Salonas komfortabilus, jame jauku. Erdves viduje labai daug, keleiviams ir vairuotojui patogu, o ir pasikrauti galima sita masina is sirdies. Bagazine irgi gera, daug daiktu galima sutalpinti. Su ergonimika viskas tvarkoje, viskas savose vietose. Pravazumas aukstame lygyje - bekeles, kupstai, purvynai - viskas iveikiama. Ypac gera Quadra-drive komplektacija.
Rimtu problemu tureti kol kas neteko ir tikiuosi ateityje taip pat neteks. Nes is tikro sita technika labai patikima. Jei kada su laiku sugalvosiu keisti masina, tai taip pat pirksiu tik Jeep, gal tiktai pagalvosiu apie dyzelini varikli.

Automobilis geras. Is tikruju apie ji teisybe sako - masina - zveris! Galimybiu masina turi ivairiu, galios tirai yra, pritaikyti galima ivairiausiose situacijose, ivariems poreikiams. Isvaizda masinos reprezentatyvi ir kiek gresminga, sudaro solidu ispudi. Keliuose gerbia, kur reikia uzleidzia, aisku jei ne chamiskai vairuoji.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 2.7 CRD Laredo, 2003m

2014-06-22
ekonomiskas,erdvus patogus.
sildymo peciukas,greiciu dezes kompas,per duobes meto vaira.

Automobilis kaip ir neblogas, tik didele problema palikta su elektronika,peciukas bei greciu dezes automatines 2.7cdi paliktas defektas,saltu labai oru psichuoja,letai jungia arba is vis nejungia pavaru,kadangi stovi greiciu dezes smegenys kurios buvo nepritaikytos saltom oro salygom,tad jeigu jusu jeep buvo rinktas siltu krastu saliai ziema su juo turesite didele ir brangia problema kadangi kompas gaves salcio pastringa.. as ja pats apturejau.. Jauciasi plaukiojimas kelyje ypac per duobes.

Nerekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 2.7 CRD Laredo, 2003m

2014-02-13
Patogiai jautiesi kai vaziozi .Daug vietos .Ekonomishkas kaip dzipui.nebrangios pakabos detales
Problematishki peciukai .butent ant 2.7 sunkei keiciasi 4.5 pukshtukas dazniausei jie prateka .meto vajra ant duobeto kelio

2.7 crd Pagal kaina ir kokibe visai neblogas automobilis .bet kaip ir visi auto turi savu minusu.Problematishkas peciukas tai saltu oru pucia tai siltu ,Bet ten sklendes kalte kuri luzta.bet papjauscius bish su bjuklu visai ne sunkei taisosi . Brangiausei su kuom man sitoj masinoj teko susidurt tai purkshtuku remontas . nes 4 ir 5 purkshtukas randasi labai nepatogioi vietoi .del viso kito kainos nesikandzioja.Pakabos detales gan pigios .pvz vajro kaloneles traukes po 70lt . amortizatoriai 200lt. kuro filtras 30lt .tepalo 30lt

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 2.7 CRD Laredo, 2001m

2013-10-04
Patogus, manevringas, galingas, nesenstanti isvaizda, patogus salonas, geri varikliai.
Didelės 3.1 dyz. variklio sanaudos, nelaiko priekinis tiltas, didelis garsas salone. 2,7 dyzelis taupus, bet jau baltarusisko kuro geriau nenaudoti :)

Puikiai važiuoja, 3,1 dyz. variklis dirba garsiai, bet tikrai galima eiti ant drago, su sportiniu auto. Silpnas priekinis tiltas, teko keisti, sunku rasti keitimui gera. Sakoma, kad plaukioja kelyje, bet reikia sudeti SUV tos pacios gamintojos padangas 4x4, ir padaryti labai gera suvedima, nebeplaukioja. Puikiai lipa i stacius kalnus, betkokia danga, net neijungus paletintojo. Daugokai dyzelio ryja 3.1 variklis mieste - apie 16 ltr. Geresnis variantas 2.7 variklis, merso. Labai patogi vairuotojo vieta, daug ivairaus valdymo ant vairo, tikrai geras TIKRAS dzipas.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 2.7 CRD Limited, 2002m

2012-12-18
2,7 dyzelinis varikliukas, deže, tiltai. Geras pravažumas, gerai laiko kelia. Daug visu privalumu. Geras kelio matomumas.
Pečiukas. Brangios padangos. Sunki posūkiuose.

Puikus auto. važioju antrus metus, prabego 30 000 km. jokiu gedimu nebuvo.Variklis, deže, elektronika super. per ta laikotarpi pakeičiau stabdžiu kaladeles (visos kaina su darbu 280 lt.)termostatas 70 lt. piolnas GRM 1000 lt. 2,7 dyzelinis varikliukas dirba puikiai, deže, tiltai super. Kuro sanaudos vid. 8,6 ltr. Geras pravažumas, gerai laiko kelia. Daug visu privalumu (lengvas išlipimas, palidek mane namo sistema, užsidaro veidrodeliai....)Geras kelio matomumas (aukštai sedi)
Turi TRYS TRUKUMUS : 1 pečiukas užsikerta sklendes. (prieit reikia išardit visa panele ir puse varyklio po kapotu)2. PADANGOS nuo 500 lt. -1 vnt. 3. Žemos salygom kelia laiko labai gerai, bet į posukius reda sunkiai, slista prekiniai ratai ir į posuki ivažioji dideliu radiusu (išneša i prešprešine eismo juosta, padangos naujos, mišelinai, digliotos).

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 4.7 Limited, 1999m

2012-12-08
nuolat 4 varomi, LSD, palyginus pigios detales.
sunku priprast prie plaukiojimo, pirma kart isedus, toks ispudis kad ratai sau, masina sau...

geriausias kainos ir kokybes santykis. nuostabi quatra drive sistema, daznai reik keist tepaliukus, apskritai jei laikytis gamintoju rek., tai gan brangus islaikymas. kaip ir kiekvienas amerikonas, apetitu nesiskundzia, trasoj 15duju, mieste apie 20duju, kai vazinejau bendzinu, jo maziau keliais litrais valgydavo. Siaip super auto, tik gaila kad USA toli, tai brangu upgrade'us siustis.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Jeep Grand Cherokee WJ Gr.Cherokee 2.7 CRD Limited, 2003m

2012-08-28
didelis auto, geras pravazumas, kokybiskas salonas kebulas ir greiciu deze
dideles kuro sanaudos

greitas geras patvarus auto, .labai geras pravazumas retai genda su 2.7 dyzeliniu varikliu problemu nera salonai kebulas vaziuokle viskas gerai turiu auto du metus ir nieko nera buve bedu nei su greiciu deze nei su varikliu nei su vaziuokle

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 2001 - 2005 (2001, 2002, 2003, 2004, 2005)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti