Mercedes-Benz E 290 S210 T TD Avantgarde Atsiliepimai

Mercedes-Benz E 290 1996-1999
Darbinis tūris:
2.9 l
Galia:
95 kW
Degalų tipas:
Dyzelinas
0-100 km/val:
12.2 sek
Vid. degalų sąnaudos:
-
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 2 0
Vidutinis vertinimas: 4.5
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (2)

Mercedes-Benz E 290 S210 T TD Avantgarde, 1998m

2017-01-01
NEDAUG PRIVALUMU O VAZIAVIMAS OK
VISUR JIU YRA IR NAUJU METU AUTO

Labai geras AUTO

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Mercedes-Benz E 290 S210 T TD Avantgarde, 1996m

2016-02-19
Už mažą kaina maximalus komfortas. Patikimas variklis (ne jokių gyvenimą trumpinančių daviklių, dėl kurių gedimo nebegalima būtų testi kelionės). Labai talpus sulanksčius sėdynes. Patogus ilgesnėse kelionėse. Pakankamai tvirta važiuoklė. Turbūt paskutinis iš senųjų gerųjų patikimųjų mercedes modelių.
Labai rūdyja. Hidraulinė važiuoklė kelia brangių problemų. Avantgarde komplektacijos važiuoklė ne mersedesiškai kieta. Ne pats gražiausias Mercedes modelis.

Pirkau jau pasmerktą automobilį laužynui. Po savo darbo ir servisų pagalbos automobilis išvažiavo į kelią. Važiuoja stabiliai ir patikimai. Avantgarde komplektacija tad važiuoklė kiek per kieta. Nerekomenduočiau rinktis avantgarde nes prarandamas mersedeso komforto jausmas važiuojant. Visiems žinoma W210 liga rūdyjimas. Maniškis irgi stipriai parūdyjęs. Kaip trūkumas įvardyčiau hidraulinę galinę karavano važiuoklę. Brangios labai dalys remontui. Hidroakumuliatorius teko keisti. Taipogi buvo užrudyjęs hidraulinio amortizatoriaus šarnyras mašina skleidė įkyru garsą per nelygumus. Bet užteko išardžius pramankštinti ir sutepti kolkas laiko. Kadangi mašinos rida 350000km teko keisti purkštukų antgalius. Variklio balsas pasidarė tylesnis. Nuo pirkimo streikuoja automatinė greičių dėžė (įjungus į D ar R padėtį automobilis uždelsia ~5s kol pradeda judėti). Prarudijęs buvo kuro bakas tad teko keisti kitu. Jau nuvažiuota 20000km ir kolkas nesklandumų nerasta. Pagal pagaminimo metus automobilis tikrai moderniai prifarširuotas "privalumu", atitinkantis šiuolaikiniu automobilių standartus. Ksenon žibintai, Webasto, Ventiliuojamos šildomos sėdynės, Parkavimosi davikliai gale ir priekyje, ESP, ABS, autopilotas, tamsėjantys veidrodėliai, klimatronikas, el valdomos sėdynės. Žiema kuriasi be problemų, tik kaip visiems dyzeliams reikia leisti kažkiek pašilti prieš pradedant važiuoti. Variklis nėra labai galingas pagal šiuolaikinius standartus. Teko prieš tai važinėtis 2.2CDI automobiliu. Bet visada galima atlikti chiptuiningą ar tiesiog sumontuoti modifikuotą kuro siurblį ko pasekoje galima turėti ir ~200AG. Automobiliui atliktas antikorozinis padengimas tad planuoju dar ne vieną tūkstantį kilomentrų prasukti su šiuo automobiliu.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1996 - 1999 (1996, 1997, 1998, 1999)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti