Opel Vectra A 1.7 D GL Atsiliepimai

Opel Vectra 1992-1995
Darbinis tūris:
1.7 l
Galia:
44 kW
Degalų tipas:
Dyzelinas
0-100 km/val:
20.0 sek
Vid. degalų sąnaudos:
-
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 4 0
Vidutinis vertinimas: 4.0
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (4)

Opel Vectra A 1.8 GL, 1995m

2015-03-06
Patikimumas, pigus išlaikymas, labai patikimas variklis ir pavarų dėžė. Super ekonomiškas darbinis arkliukas.
Šviesos, garso izoliacija, korozija.

Tikrai neblogas automobilis. Labai pigiai išlaikomas, aptarnavimas beveik nemokamas. O dėl patikimumo, žymiai geriau negu visokie Lexus ir Mercedes. Ir vasarą ir žiemą važinėjau, ir per sniegą ir purvą, kur tik nebuvau su ja, niekad nepavedė. Vienu žodžiu tikras vokiškas darbinis arkliukas! Gaila, kad dabar negamina tokių patikimų automobilių. O jeigu ir gamina, tai kainuoja kosminės kainas, o jų išlaikymo kainą ne iš pigiausių. Aišku komforto atžvilgių jis labai atsilieka, bet jeigu norėsite komforto, tai tikrai tokia mašina nepirksite. Turėjau šį Opelį 3.5 metų ir neseniai pardaviau, nes galvojau kad Opelis ne mašina, bet dabar labai gailiuosi. Automobilis pravažiavo beveik 400000km, o variklis ir pavarų dėžė niekad nebuvo remontuota. Salonas labai paprastas, viskas savo vietose ir yra visko ko reikia paprastam automobiliui. Kokybiškos apdailos detalės, erdvus salonas. Lengvai valdomas, patogus vairo stiprintuvas. Pagrindiniai minusai tai labai silpnos šviesos ir garso izoliacija. Vieną kart įvažiavau į labai didele duobe važiuojant 100Km/val greičių. Smūgis buvo toks, kad galvojau variklis iškrito iš savo vietos. Bet nieko blogo neatsitiko, tik ratas pasidarė kvadratinis ir reikėjo pakeisti amortizatorių. Taip pat buvo įdėta dujų įranga, ekonomiškesnio automobilio nesu turėjęs.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Opel Vectra A 1.7 D GL, 1995m

2014-02-15
Važiuoti malonu, labai patogi, daug erdvės keleiviams, labai didelė ir talpi bagažinė, beveik negenda, remontas pigus, labai paprasta bei nesudėtinga važiuoklė. Ekonomiška šiltu metų laiku. Saugi, yra ABS oro pagalvės, gan didelė mašina.
Mažai galios, žiemą labai didelės kuro sąnaudos, posūkiuose labai nestabili.

Turiu Opel Vectra A 1.7 D 44kw. Esu labai patenkintas mašina. Kainos ir kokybės santykis labai geras, eksplotacija pigi, mašina ekonomiška. Važiuoja labai minkštai, yra saugi ir patvari. Remontas ir detalės pigios. Erdvės salone kaip limuzine. Drėgnu metų laiku visiškai nerasoja langai, gera oro cirkuliacija. Vienas ir didžiausias šios mašinos minusas - mažai galios. Mieste galios pakanka, bet užmiestį lenkiant mašiną galima išprotėti. Neduok Dieve reikės fūrą lenkti. Lenkimo distancija daugiau nei kilometras jeigu lenki ilgą transporto priemonę. Varikliai tarnauja ilgiau nei mašina, yra patvarūs ir patikimi. Reikia prižiūrėti kėbulą, jeigu ne - surūdys.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Opel Vectra A 1.7 D GL, 1995m

2013-08-15
ekonomiškumas, patikimumas, detalių kaina ir pasirinkimas, viso automobilio techninis paprastumas.
KOROZIJA, 1,7d 44kw visiškai netraukia,

Geras masina, nereikalaujanti daug investicijų, gan ekonomiškas kaip 95 metu automobilis, per 6 metus didžiausias gedimas buvo LUCAS kuro siurblio gedimas, važiuoklės remontas nebrangus, bei nesudėtingas. Žiema reikalauja gero akumuliatoriaus.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Opel Vectra A 1.6 GL, 1990m

2012-09-30
Paprastas,pigus,taupus,patikimas automobilis.Mažos remonto bei detaliu kainos
Reikia prižiurėti kėbulą,rudyja.

Turiu ši automobili jau ne vienus metus. ir tikrai juo patenkintas. Kuro sanaudos nedideles, aisku teko per tiek laiko ir paremontuoti, bet prie variklio remontuoti nereikejo. Vaziuoklės detalių kainos tikrai nedideles, daug kur turi ju vietoj. Bedos tik kosmetines. Jei pries ziema nepatvarkysi mazo dazu ibrezimo, pavasari jau bus nemaza rudis. Jeigu mažiau rudytu kėbulas būtų vienas iš geriausių vokiškų automobilių.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1992 - 1995 (1992, 1993, 1994, 1995)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti