Rover 600 620 SDi Atsiliepimai

Rover 600 1995-1999
Darbinis tūris:
2.0 l
Galia:
77 kW
Degalų tipas:
Dyzelinas
0-100 km/val:
11.6 sek
Vid. degalų sąnaudos:
5.7 l
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 4 -2
Vidutinis vertinimas: 4.0
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (6)

Rover 600 620 SDi, 1998m

2014-08-24
Užmiestyje kuro sanaudos max6 litrai vaziuojan 120km/h greiciu ir tai vargu ar siekia 6 litrus. Variklis labai geras traukia gan gerai, detales tikrai nebrangios lyginant su tu paciu metu kitu markiu automobiliais, vaziuoja gan minkstai.
begiu perjungimo kulysa iskliba beveik visiems, kuro siurbliai kartais tenka patvarkyti.

Turiu jau antra 620Sdi. kuro ryja tikrai labai mazai, vaziuokle nebyra o ir dalys jai nera brangios. abiems roveriams klebejo kulysos, pirmajam teko paremontuoti ir kuro siurbli, remontas kainavo 200lt ir daugiau bedu nemaciau. Taip pat pirmajam teko keisti abu sankabos cilindrus nes po saltos ziemos atsilus orams per abu pradejo sunktis sankabos skystis. uz abu naujus cilindriukus pigiausiosdalys.lt sumokejau 200lt. uz tokia kaina gali pirk tik koki trecia kaimiska golfa su kuriuo net is tolo neina lyginti sio automobilio.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Rover 600 620 SDi, 1997m

2014-06-13
Tvirta važiuoklė, geros kuro sąnaudos, sąlyginiai komfortiškas.
Labai prastos kokybės salonas, panelės plastmasės lūžinėja, atsiklijuoja lubos. Kuro siurblys pastoviai "nulinksta", kvaila pavarų perjungimo svirtis, išsimala kulė, silpni hidrauliniai cilindriukai, stipriai rūdija.

2 metai eksplotacijos: 1 metai - be problemų. 2 metai- prakeikiu šitą automobilį, tik spėk kąnors pakeist ar sutvarkyt iškart kažkas kitka išlys. Galbūt man pasitaikė taip tačiau, auto daugiau nepatikimas nei patikimas, tie kurie nemėgsta nuolatos tvarkyti, keisti detales ir kišti pinigus į seną auto, patarčiau vengti.

Nerekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Rover 600 620 SDi, 1995m

2013-04-27
Ekonomiskas. Pakaba-patvarumo pavizdys. Interjieras-tobulas.
Labai puna. Brangus remontas. Roverio atstovybe bankrutavus jau 7metai.

Idealus variantas naujiem vairuotojams. Pigus ir kokybiskas pirkinys,nebijantis duobiu (nauji vairuotojai nevisada speja jas apvaziuot). Labai ekonomiskas. Neteko rasti ekonomiskesnio tokios kubaturos automobilio. Trasoj ima 4.5l miesto salygom 7,o trauka labai gera. Pakaba-patvarumo pavizdys. Vazinejau daug metu ir tik karta keiciau priekinius sarnyrus. Tiesiog idealus variantas lietuviskiems keliams. Interjieras-tobulas. Automobilis 17metu senumo,bet dar galetu pakonkuruot netgi su siu dienu automobiliu dizainu.

Nerekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Rover 600 620 Si, 1994m

2013-03-17
Zema kaina Pigi prieziura ir ekspluatacija Nesenstantis dizainas Labai gerai prie kelio prisitaikanti nepriklausoma pakaba Puikus pravazumas Erdvus salonas Nedideles kuro sanaudos
Manevringumas. Tokiai ilgai masinai jo tiesiog truksta. Galiniu arku korozija laiku nepradejus atitinkamos prieziuros. Daznas priekiniu langu pakeleju gedimas (lengvai pataisoma).

Apie si automobiliuka galima pasakot daug ir labai ilgai. Tiek siltu prisiminimu man jis sukelia. Yra daug nuomoniu apie si modeli, bet asmeniskai galiu pasakyt, kad tai net siai dienai isties verta demesio masina.

96Kw 2.0l Honda motoras puikiai tarnauja ir priziurimas niekad nepaveda. Jo pilnai pakanka mieste ir autostradoj. Su sia masina niekad nebus liudna ilgoj kelionej. Ji puikiai jauciasi autostradoj prie didelio greicio.
Kas idomiausia, masina buvo pradeta gamint dar 1993metais, bet net siai dienai jos diazianas stebetinai vis dar nera pasenes.
Salonas labai patogus ir erdvus. Jame laisvai isitaiso, net didesniu gabaritu zmones. Medzio apdaila ir sviesus veliuras arba oda suteikia siai masinai isskirtinio zavesio. Bagazinej laisvai telpa kelioninis bagazas.

Stebina automobilio pravazumas. Nepaisant to, kad tai sedanas turintis sportine nepriklausoma pakaba, jis puikiai pravaziuoja ten kur, klimpsta FORD C MAX, VOLVO V40 ir VW GOLF. Ta patikrinau pats vazinejant su sita masina i zvejyba. Kartais kolegoms tekdavo palikti savo masinas ir dar kuri atstuma eiti pasciomis, o as laisvai pravaziuodavau su savo masiniuku iki pat reikiamos vietos :)


Dar viena sito automobilio teigiama savybe, tai PIGI eksploatacija. Detales tikraja to zodzio prasme nerealiai pigios. Pvz. geru kaladeliu komplekto kaina nevirsija Golf III kaladeliu komplekto kainos. Granata kainuoja nuo 70Lt iki 150Lt ir t.t...


Tai masina, su kuria vaziuoti patogu, malonu ir smagu.

Pradedanciajam vairuotojui tiesiog puikus automobiliukas uz maza kaina. Bet patarciau vengt originaliu Rover motoru. Jei benzininis Rover600, tai tik su Honda 16 valve benzininiu agregatu. Tarnaus ilgai ir patikimai.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Rover 600 620 SDi, 1995m

2012-10-26
Patogus, ekonomiškas, ganėtinai neblogai laiko. Bei dalys nėra brangios.
Rūdyja kėbulas, bloga izoliacija, tad didesnis triukšmas salone. Šlampanti bagažinė.

Automobilio variklis dirba kaip laikrodukas, dar niekad nepavedė. Kūrėsi net prie -29 be problemų. Automobilį eksplotuojiu pagrinde žvyrkeliais, tai važiuoklės esu pakeitęs tik viena šarnyra ir viena stabilizatorių. Kėbulas didžiauses minusas, labai rūdiją arkos, durų apačios. Nors pats dugnas yra geriau paruoštas. Kaip keista nei vienos rūdelės. Su elektra turėjas viena bėda. Buvo siurblio oksidavusi fyškė, tad automobilio neidavo užvesti, išvalius ją dingo ir bėda.
Beto jis yra Honda Accord dvynys, visos dalys tinka nuo jo (išskyrus kai kurias kėbulo). Tai praktiškai vienodi automobiliai, tik pavadinimai skiriasi.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Rover 600 620 i, 1993m

2012-09-29
Talpus,ekonomiškas,stabilus.
Mėgta parudyti,kai kurios detalės pobrangės.

Roveriuką turiu jau treti metai. Labai puiki mašina,žiurint į tai,kad ji nėra brangi.Turi vieną ligą.Pūna arba kairės ,arba dešinės pusės galinis sparnas. Kažkas nedadirbta.Važiuoja pakankamai minkštai,nors galėtų būti ir minkščiau. Su dujom draugauja nuostabiai,net ir su paprastom.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1995 - 1999 (1995, 1996, 1997, 1998, 1999)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti