Saab 900 II 2.0 S Atsiliepimai

Saab 900 1993-1995
Darbinis tūris:
2.0 l
Galia:
98 kW
Degalų tipas:
Benzinas
0-100 km/val:
11.5 sek
Vid. degalų sąnaudos:
-
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 1 0
Vidutinis vertinimas: 4.0
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (1)

Saab 900 II 2.3 S, 1997m

2012-09-01
Patogios sedynes ir visas valdymas, minksta vaziuokle, gera garso izoliacija, gera standartine muzikos aparatura, patvari elektrine dalis, paprasta vaziuokle.
Is dalies kuro sanaudos, aliumine vaziukle, kebulas, devetu detaliu pardavejai.

Kainos, kokybes ir komforto puikus santykis. Vaziuokle opel vectros B, kainos tikrai nesikandzioja,nezinau tik del amortizatoriu ir stabdziu disku. Aisku priekyje kadangi aliumine vaziuokle(skirtumas nuo Vectros B), bet pakankamai paprasta, tai jos remontas nera pigus. Vienos puses sake turi 3 sailentblokus, vienas ju amzinas, kitas didelis ir pigiausia radau uz 38lt, o apie 3 dar nieko nezinau. Sarnyras tik vienas kuri reik restauruot arba pirkti visa svirti(tos svirties kaina nuo 280 su dviem sailentblokais , Febi gamintojas, bent as pigiau neradau). Stabilizatoriaus traukutes tinka nuo Vectros,kaina pigiausia 12lt, EGT is kinijos. Vairo traukiu antgaliai EGT 16lt, paciu traukiu atrodo, kad keisti neteks, nes prie vairo koloneles jos tvirtinasi gumine ivore ir varztu. Gale keiciau stabdziu kaladeles, EGT 20lt komplektas. Del variklio ir greiciu dezes dar nieko nezinau, bet kiek girdejau tikrai nera prastai pagaminti. Susiduriau tik su ausinimo zarnos trukinejimu, bet ta beda issisprende nusipirkus nesuskilinejusia is vidaus slanga, kaina 20-30lt uz deveta, aeropolyje komplektas dvieju slangu orginaliu 150lt, patarciau nepagailet. Generatoriaus dirza keiciau, nes suede, Aeropolio orginalas 150lt, Dayko su nuolaida 40lt. Kebulas pakankamai dar geras, kaip supratau yra cinkuotu vietu, bet abejoju ar visas automobilis, nes rudziu yra, na 15 metu automobilis, nera ko noret. Salono medziagos neblogos, nebarska, neaptrintos, veliuro sedynes truputi veliasi, bet ne taip kaip tokiu metu opel. Odinio salono sedynes kietesnes. Su elektronika teko matyti pas drauga,borto kompiuteris neteko keliu pikseliu, bet cia nemanau, kad didele beda. Bagazine pakankamai talpi, atvertus sedynes, padideja dvigubai. Vaziuokle su tepaliniais amortizatoriais minksta, garso izoliacija nebloga kaip tu metu. Sedynes ir gazo pedalas ilgose keliones man patiko. Del devetu daliu pvz salono niekuciu, reiketu saugotis pardaveju pasinesiusiu ant Saabu, nes kainos gali kandziotis, patartina pasieskoti daugiau variantu perkant kazkokia detale.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1993 - 1995 (1993, 1994, 1995)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti