Skoda Octavia 1U 1.9 TDI SLX Atsiliepimai

Skoda Octavia 1998-2000
Darbinis tūris:
1.9 l
Galia:
66 kW
Degalų tipas:
Dyzelinas
0-100 km/val:
13.7 sek
Vid. degalų sąnaudos:
5.0 l
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 8 -2
Vidutinis vertinimas: 3.5
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (10)

Skoda Octavia 1U 1.9 TDI GLX, 1999m

2021-01-08
Ekonomija, važiuoklės/variklio patikimumas, detalių prieinamumas ir kaina.
Rūdys, elektronikos problemos, naudotų išorės detalių prieinamumas.

Gana pigiai išlaikomas mašiniukas. Labai gera kuro ekonomija (vid. apie 4–5l), tikras 1.9 TDI, patikimas, lengvai čipuojamas varikliukas, nors kita vertus elektronika tikrai nėra stebuklinga ir vis iššoka kažkokios problemos, tai neužsirakina durys, tai vėl pradeda veikti ir metus be jokių problemų visa elektronika... Komforto minimaliai, nors gali būti, kad tai dėl senų ir gana nenoriai pakylančių amortizatorių, todėl manyčiau, kad mašinos važiuoklė šiek tiek paminkštėtų atsinaujinus važiuoklę, nors retai kas užsiima tokių metų automobilių restauravimu ir keičia tik tai, kas būtina, nes tokia Octavia smagiai rūdija, o rinkos kaina tik mažėja.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.8T RS, 2004m

2020-08-03
Tinka dalys nuo 4 golfo, pirmo seat leono, pirmos audi a3. Vilniaus mieste apie 10l/100km benzino, duju iki 14l/100km, daznai spaudziant daug gazo, ekonomiskai iki 8l/100km mieste, uzmiestyje iki 6.5l/100km benz, iki 10l/100km duju. Neagresyvi isvaizda neisduoda potencialo kitiems vairuotojams, niekad nesitiki, jog gali greit vaziuoti skoda, puikiai tinka pagazavimam pries kitus vairuotojus. Didesne bagazine negu ketvirto golfo (kalba apie universala)
Gale keleiviam mazokai vietos jeigu sedynes atitemptos iki pat galo Dulka po kapotu daugiau pavazinejus po zvyrkelius

Skoda octavia 2004 metų 1.8T vRS universalas
Puikus miesto-užmiesčio-šeimos automobilis su truputėli smagaus važiavimo

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.4 Ambiente, 2003m

2019-09-18
1
1

1

Nerekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.4 Ambiente, 2004m

2019-09-18
1
1

1

Nerekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.9 TDI SLX, 1999m

2016-02-05
Labai ekonomiškas, paprastas automobilis, pigios dalys
Ne itin komfortabilus: nelabai patogios sėdynės, gale mažoka vietos, prasta garso izoliacija

Labai ekonomiškas, nebrangus automobilis, studento kišenei pats tas.
Variklis patikimas ir paprastas, trauka neįspūdinga, na bet 66kw tai nėra ko norėti.
Važiuoklė paprasta, patikima ir lengvai tvarkoma, na bet važiavimas nėra minkštas, savo užpakaliu jauti Lietuvos kelių kokybę.
Kėbulas ne itin dailus, silpna garso izoliacija, nėra daug patogumų, sėdynės man asmeniškai nelabai patogios, o gale mažoka vietos, trijų vyrų gale jau nepaveši. Na bet pečiukas dirba gerai, langai elektroniniai.
Karts nuo karto išlįsdavo koks smulkus gedimas, kuris pagadindavo nervus, na bet per kišenę nekirsdavo.
Šiaip toks visiškai default automobilis, labai labai paprastas visomis prasmėmis. Na bet kas nori tiesiog pigiai važinėti, tai šis automobilis pats tas. Manau Lietuvoje nepakankamai vertinimas variantas.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.6 GLX, 1998m

2015-07-28
Pigus išlaikymas, pigios dalys, ekonomiškas, patogios sėdynės, erdvus salonas, šiltas pečiūkas. Tinka daug detalių nuo VW ir Audi.
Nepatogus žvakių keitimas, žemas klirensas.

Naudoju šį automobilį jau 2 metus. Tai yra tikras šeimos automobilis, erdvus salonas ir didelė bagažinė. Kaip pajuokavo mano draugai tai yra ekonom klasės Volkswagen. Beveik visos dalys nuo Audi ir Volkswagen. Po kapotų visiška kopija Vw Golf IV su 1.6 variklių. Tik logotipas kitas. Per 2 metus pravažiuota 40000km. Per visą mano naudojimo laikotarpį, o aš vairuoju kasdien, sugedo tik valytuvu trapecija (ir kaip specialiai per milžiniška audra). Ir sudegė pečiūko valdymo blokas. Kuro sąnaudos mieste 10L, trasoje 6L/100km. Automobilis labai paprastas. Tik yra vieną problema. Keičiant žvakės, juos labai sunku pasiekti. Jie uždengti išmetimo kolektoriumi ir su paprastų raktų niekaip nepasieksite. Reikalingas specialus raktas, kurį aš labai ilgai ieškojau. Dar vienas minusas tai žemas klirensas. Iš pliusu: labai šiltas pečiūkas, patogios sėdynės. Dar norėčiau apibendrinti, kad automobilis yra labai patikimas, detalės nebrangios, kaip ir pats remontas.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.9 TDI Nature, 2003m

2014-12-12
Didelė bagažinė, patikimas, ekonomiškas variklis. Tvirta važiuoklė. Labai paprastas ir nebrangus automobilis.
Mažai borto kompiuterio opcijų. Galiniams keleiviams trūksta vietos.

Labai geras automobilis, patikimas, nereikalaujantis daug dėmesio. Lengvai remontuojamas, daug ką galima remontuoti ir pačiam. Variklis labai patikimas, patikrinta metais. Nereiklus kuro kokybėj. Didelė bagažinė, mažai elektronikos, taip pat ir mažai kas gali sugesti. Variklis dinamiškas, traukia jau nuo apačios ir tuo metu labai ekonomiškas. Salonas kokybiškas ir paprastas, veliurinis. Aišku tai ne Range Rover, bet savo pinigų tikrai kainuoja. Tas kas ieško patikimo, nebrangaus automobilio Skoda Octavia būtent toks ir yra. Važiuokle paprasta, lengvai remontuojama, bet dažnai ją remontuoti ir nereikia, labai patikima.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.9 GLX TDI, 1998m

2013-01-25
labai ekonomiskas, nerudyja kebulas, neturi ikyriu- nuolatiniu gedimu, didele bagazine,pakankami pigios atsargines dalys, dali smulkiu darbu galima atlikt paciam arba patiket "garaziniams".
mazai vietos suaugiasiaems ant galine sedynes, prasta garso izoliacija, zema pakaba

su octavia draugauju kiek daugiau nei 2 metai. pirkta Svedijoj. rida pirkimo metu buvo 340 t. km. buvo problema del uzgesimo. tiesiog vaziuojant uzgesdavo ir tekdavo siek tiek palaukt kol vel uzsivesdavo. problema po ilgu ieskojimu ir daug nervu ispresta perlitavus 109 rele. kita beda elektriniai langai veikia tik vairuotojo. kadangi tai yra dazna problema del stiklu pakeleju gedimo ir kolkas neradau tinkamo sprendimo tai netvarkiau.siuo metu (2013-01-25) rida 380t.km. per ta laika buvo pakeista: generatoriaus dirzo tempejas nes, suluzo tempejo amortizatorius. tuo paciu ir dirzas pakeistas. vos nusipirkes keiciau pagrindini dirza su visai priedais. nesenai viena variklio pagalve keista. pakeistas kuro bako sietelis, tvarkyta vaziuokle gerai nepamenu kas bet, gedimai nesikartoja. dar pakeistas kuro siurblys i kita naudota. siaip automobilis tikrai ekonomiskas su pilnuteliu baku (vasara) 55 l. esu nuvaziaves 1170 (Svedijoj, daugumoj uzmiestyje) ir dar buvo like 2-3 litrai bake. kroviniu telpa tikrai daug, ypac nulenkus galines sedynes. siaip automobilis yra naudojamas kasdien. filtrai ir skysciai keiciami beveik laiku. ypatingu kaprizu nerodo. siek tiek erzina prasta garso izoliacijos kokybe ir zema pakaba. gale didesniam zmogui nepatogu sedet del erdves trukumo kojoms bet, vaikams vietos pakanka.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.9 TDI Elegance, 2001m

2012-12-22
Labai geros kuro sąnaudos. Gera trauka. Smagiai važiuoja.
Žiauriai dažnai dega lemputės, kaikurias keičiant priėjimas nekoks. Kieta pakaba. Kartais sunkiai kuriasi. Remontas vidutiniškas.

Na automobilis pats ekonomiškiausias kokį tik esu turėjęs. Taipogi gera trauka, šiaip netikiu kad maksimalus greitis vos 181km/h. Turiu itarima kad ir 200km/h eitų išspausti. Pakaba gal šiek tiek kietoka, tačiau patikima. Šiek tiek trūkumas prietaisų viduje. Pasigendu klimato kontrolės, taipogi ant rakto galėtų būti nuotolinio užrakinimo mygtukas. Šiaip patikimas ir gerai važiuojantis auto :)

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Skoda Octavia 1U 1.9 SLX TDI, 2000m

2012-12-09
Labai ekonomiškas(~4,5-4,8 ltr./100km),paprasta konstrūkcija,nebrangios detalės,patvarus nerūdija kėbulas,tvirta paprasta pakaba.
Eksploatacijai trūkumų neturiu.

Labai smagus,paprastas ir labai ekonomiškas automobilis.Turiu 2000 m.universalą 1,9 TDI SLX(66 kw).Su sklidinu iki pat garlavinos pripiltu kuro baku (~55 ltr.)normaliai važinėjant,galima nuvažiuoti apie 1100 km(dar lemputė kuro datčiko neužsidega).Salono viduje valdymo prietaisų mažokai,bet viskas puikiai veikia,sėdynių gobelenas biški galėtų būti ir iš stipresnės medžiagos.Sulanksčius galines sėdynes,galima didelė bagažinės talpa.Kietoka ir labai paprasta automobilio pakaba,bet tai suteikia automobiliui stabilumo ir manevringumo posūkiuose.Važinėju jau metai,su remontu jokių rimtų problemų dar neturėjau.Gal kiek brangokai atsiejo pagrindinio ir generatoriaus diržų,įtempėjų pakeitimas(su darbu atsiejo apie 950 lt.).Manajam automobiliui kartais užvedant variklį(nesvarbu variklis šaltas,ar jau dirbęs)tenka kiek ilgiau pasukti starteriu kol užsiveda.Bet kai užsiveda,dirba sklandžiai,tolygiai vienodai.Kaip išsiaiškinau,gali būti siurblio silpnybė.Kėbulas nerūdija,atsparus korozijai.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1998 - 2000 (1998, 1999, 2000)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti