Subaru Legacy I 1.6 GL Atsiliepimai

Subaru Legacy 1990-1991
Darbinis tūris:
1.6 l
Galia:
70 kW
Degalų tipas:
Benzinas
0-100 km/val:
-
Vid. degalų sąnaudos:
-
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 5 0
Vidutinis vertinimas: 4.5
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (5)

Subaru Legacy I 1.6 GL, 1990m

2016-04-25
Geras stabilumas, didelis talpumas, nerealus patikimumas
Rudys, gal dar salone truputi triuksminga. Megsta tepala pavalgyt variklis

Turejau toki modeli bendroj sumoj 12 metu (3 skirtingos masinos). Is ju paskutine 8 metus, ja prasukau 214 tukst. km. Masinos patikimumas- kaip azuolines kalades, atrodo, kad nera kam gesti joje. Pravazumas ispudingas, kaip lengvai masinai, tiesa kiek kliudo atsikise priekis bei uzpakalis, tai per kalnelius dauzosi, tik tiek, kad tai masinai tai visiskai dzin, nera kam suluzti. Stabilumas ypac ant zvyro nesveikas. Pabaigoje buvo 470 su virs tukstanciu rida, variklis rijo tepalus litra/1500 km, bet vaziavo be problemu, na ir rudys, pradejo amortikas listi i salona. Po jos nusipirkau foresteri I kartos tai savaite pavazinejes labai rimtai svarsciau ji parduoti ir pirkti kita legaci, nes skirtumas buvo tiesiog siurpinantis. Tris metus truko, kol prie foresterio pripratau (jau 4 metai nuo jo pirkimo praejo), o ir dabar dar kartais susapnuoju, kaip perku senaji "kontrabandini" legaci ir taip gera ant dusios :)...

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Subaru Legacy I 1.6 GL, 1991m

2014-04-11
išskyrus trūkumus žemiau viskas tokių metų automobiliui yra super
korozija, dažni sankabos defektai, kuro sąnaudos.

1994-01 Subaru Legacy 2.2l GX 4WD - tikrai yra automobilis su siela. stabilus ir lengvai kontroliuojamas bekelėje. turiu ji 4 metai ir planuoju jį turėti dar 40 metu. pagamintas be priekaištų. o korozija manau - yra problema visoms senesnėms mašinoms. aš asmeniškai nekeisčiau net į naują mašiną.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Subaru Legacy I 2.2 4WD, 1994m

2014-04-11
viskas nuostabu
Rudys, sankaba, kuro sanaudos.

pats geriausias automobilis. turi problemu su sankaba ir rudimis, bet jugi 20 metu kaip isriedejes is gamyklos. pravazumas - fantastika. kitokio nebenoriu. pamilau net dizaina kas is pradziu man buvo didelis minusas. aisku dar vienas minusiukas kuro sanaudos. mieste 10lbenzino/100km, bet tai atsiperka geru pojuciu vairuojant, o jei vairuotojas megstanis "palauzyt" automobilius bekeleje ar zvyro keliuose-tai jis turetu ismeginti toki subaru. jis labai stabilus vaziuojant per bet ka. lengvai kontroliuojamas. sis auto megstantiems gera automobili. o kuriems nepatinka auto su dvasia tegul vazinejasi viesuoju transportu.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Subaru Legacy I SW 2.0 Super 4WD, 1993m

2012-12-06
Kokybiškai pagamintas, AWD transmisija, patikima, dalys nėra brangios, didelis pasirinkimas naujų ir naudotų dalių.
rūdija, kuro sąnaudos.

kitokios markės automobilio ko gero jau nepirkčiau.labai gerai sukonstruotas ir kokybiškai pagamintas (nebūtų japonai). beveik tobula AWD transmisija, patikima elektronika ir mechanika, pas mane jokios plastmasės nebarška, jei ką reikia remontuot ar pakeist visur geras pasiekiamumas, einamos dalys nėra brangios, didelis pasirinkimas naujų ir naudotų dalių , rūdija,bet ir metai solidūs, kuro naudoja daugiau negu audi,bet tai AWD.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Subaru Legacy I SW 2.2 Super 4WD, 1993m

2012-09-26
Pravazumas, sklandziai veikia automatines pavaru dezes, variklio ilgaamzizkumas.
Brangus vaziuokles remontas.

Labai pravazus automobilis. Manau pravazesnis uz naujasnius legacy modelius. Turėjau, todėl galiu drasiai teigt. Vaziuokle patvari, bet brangoka. Pas mane buvo pneumatine pakaba. Vaziuoti gerai, taciau remontas labai brangus. Kai amortizatoriai sugedo antrą karta, keiciau i paprastus, aukstintus. Kaina daug mazesne, tuo paciu pravazumas daug geresnis. Jei zadate nemazai vazineti bekele, arba norite buti tvirtai uztikrinti, jog nestrigsite ziemą miske, rinkites 2.2 varikli automatą, nes su mechanine reikia daugiau įgudziu, automatas pats blokuoja reikiamus mazgus. Silpnesni varikliai sunkokai tvarkosi su bekele.
Automatinės dėzes vaikia daug tyliau uz mechanines. Automatas pavaras perjunginėja labai sklandziai,nejuntamai. Kiek pats turejau, pazistami, niekas nesiskunde varikliu. Man yra sugedes automatas, bet masina naudojau kaip dzipa ir uzkurinedavau "belarusus"

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1990 - 1991 (1990, 1991)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti