Toyota Avensis III 1.8 Sol MS Atsiliepimai

Toyota Avensis 2008-2011
Darbinis tūris:
1.8 l
Galia:
108 kW
Degalų tipas:
Benzinas
0-100 km/val:
10.4 sek
Vid. degalų sąnaudos:
6.7 l
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 2 0
Vidutinis vertinimas: 3.5
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (2)

Toyota Avensis III 1.8 Luna MS, 2008m

2015-05-03
Kuro sąnaudos, variatorius labai patinka, tik reikia priprasti prie jo. Įdomus dizainas. Gera garso izoliacija.
Rankinis stabdis yra elektroninis. Per žemas klirensas. Ilgai šildosi žiema.

Draugauju su šiuo automobilių jau 2 metus ir 50000km. Bendrai nieko blogo neatsitiko, tik vienas minusas, sudaužiau visa važiuoklė pavasariniuose keliuose.. Bet čia ne automobilio kaltė. Plačiau apie automobilį: Kėbulas labai minkštas, po kai kurio laiko atsiranda daug nubraižymų ir įbrėžimų nuo akmenukų. Bet kėbulas cinkuotas ir tokiuose vietose neatsiranda jokių parūdijimų. Priekinis langas irgi labai minkštas, po keliu akmenukų skilo ir buvo pakeistas kaip garantinis. Pakaba labai komfortiška, nieko blogo negaliu pasakyti. Interjeras patogus ir gražus. Odinis salonas atrodo žymiai geresnis už paprastą ir valosi lengviau. Variklis dinamiškas, tepalo nevalgo, dinamikos mieste užtenka, automobilis nėra sportinis, tokio darbinio tūrio jam užtenka, + labai ekonomiškas, o tai yra svarbu krizės metu. Kuro sąnaudos nuo 6.3l iki 10l/100km. Bagažine talpi ir patogi. Prie elektrinio rankinio stabdžio reikės priprasti, man dar nepavyko, paprastas rankinis buvo žymiai patogesnis.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Avensis III 1.8 Sol MS, 2009m

2015-01-07
Saugus, mažas apsisukimo spindulys, variatorius, valdomumas geruose keliuose, didelės kuro sąnaudos. Dideli veidrodėliai. Šildomos priekinės sėdynės.
Sėdynės greitai susidėvi, brangiai kainuoja pats automobilis, originalios dalys brangios.

Per visus naudojimo metus suteikdavo tik pozityvias emocijas. Puikios charakteristikos kelyje, labai komfortiškas. Prieš tai turėjau daug automobilių, labai patinka universalai dėl to kad galima atidaryti dangtį, įmesti nors ir šaldytuvą, uždaryti ir važiuoti. Gerai valdosi, nenusibosta ilguose kelionėse, užtikrintai laiko greitį 160-180km/val. Važiuojant gerų asfaltų net nesimato kaip greitis jau prie 180km/val. Pakaba kieta, bet labai patikima ir ilgai tarnaujanti. Daug saugos sistemų. Prie variatoriaus pripratau labai greitai. Sklandus persijungimai, be jokių trūktelėjimų. Greitai įsibėgėja, be jokių pašalinių garsų. Labai dideli veidrodėliai, matomumas puikus. Salone daug daiktadėžių. Nedidelės kuro sąnaudos, 7-8L/100km. Dėl techninio aptarnavimo irgi jokių problemų, tik eksploatacinės medžiagos ir važiuoklės remontas. Na, ir dar šiemet pakeičiau akumuliatorių, nes originalus mirė.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 2008 - 2011 (2008, 2009, 2010, 2011)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti