Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Sol Atsiliepimai

Toyota Corolla 2005-2007
Darbinis tūris:
2.2 l
Galia:
100 kW
Degalų tipas:
Dyzelinas
0-100 km/val:
9.4 sek
Vid. degalų sąnaudos:
6.4 l
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 15 0
Vidutinis vertinimas: 4.5
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (15)

Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Premium +, 2008m

2019-06-12
Patikimas ir gera trauka pasižymintis variklis mažai ryja kuro 100 kw,variklio grandine ,patraukli išvaizda
Neturi

Nuo tech apžiūros iki tech. apžiūros nedariau nieko, išskyrus tepalų ir filtrų keitimas plius padangos! Stebinanti automobilio kokybė! Važinėju labai daug ir viskas veikia puikiai! Tai neabejotinai geriausias mano turėtas automobilis! Turiu du tokius pačius ir kokybe jie nesiskiria! Negaliu nieko pridurti fantastiškas auto!

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Premium +, 2008m

2019-05-14
Kuro sanaudos pasakiškos, autostradoje laikant 110-120 buvau itilpes į 5.7L/100km. Toyotos patvarumas pasitvirtina šiuo modeliu. Dalys nėra per brangiausios. Aptarnavimas pigus. Gan minkštai važiuoja, važiuoklė ilgaamžė. Sedynės labai patogios ilgesnėm kelionėm, atskiri porankiai priekinėm sedynėm + 7 vietos.
Garso izoliacija viduje nekokia, nuo veidrodėliu girdysi vėjo gūsiai ant didesnio greičio, padangu garsas vidutinis, baisiai nekimba. Salono medžiagos nekokios kokybės, pigi plastmasė, nelužta, bet būna jog patraška, pakliba, lengvai braižosi.

Pirkome mašina su 224000Km ridos, per pus 3 metų prasukome 50000km, dabar stovime ant 274K... km ir didelių problemu visiškai neturėjome, mašina tikrai parodė savo "Toyota patvarumo simbolis" apibūdinimą tikrai puikiai, prie važiuoklės nuo pirkimo iki pat šios dienos nebuvo prikišta jokių ranku, tiek ir prie varikliaus, viskas veikia puikiai, sklandžiai. Kelionėmis tai išvis pasakiškas automobilis, vietos labai daug, nors ir esu pats aukštas, kojos ilgos ir gan tolokai atsistūmęs vairuotojo sedynę i galą, už manes pilnai tilpo žmogus ir dar liko gan geroka dalis vietos. Talpa irgi, tikrai nesiskūstina, bagažinėje daug vietos, tai tikrai jos nepritrūks net ir daugiavaikei šeimai. Važiuoklė pati ant kelio gan minkštai važiuojasi, ant gero kelio tiesiog plaukia.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D Sol 7os, 2005m

2018-02-24
Patikimas . Nėra PDF :) Pigus išlaikymas. Mažai nuvertėjo. Erdvus. 7 vietos, tik vaikams vešti, bet pasitarnavo ne kartą.
Prasta garso izoliacija. Garso kokybė originalios audio sistemos tragiška. Atsarginis ratas po mašina. Sankaba sunki. Labai ilgai šyla.

Pirktas buvo apie 170000 km. įtariu dar atsukta tiek :) Dabar virš 270000.
Didelių problemų kaip ir nebuvo. Teko pasikeisti generatorių, nes prasiskverbusi per dangtelį alyva tekėjo per rotorių kol pribaigė.
Pečiukas užkalkėjąs buvo, tai teko pasikeisti. O visa kita tai tik tepalai , filtrai ir kaladėlės.
Kas labiausiai nustebino - kad per 5 metus praktiškai jokių investicijų į važiuoklę, o važinėjama pastoviai žvykleliu ir ne pencininko režimu. Teko ir prakirstas padangas pasikeisti ir ratlankius tiesinti na o važiuoklė atlaikė.
Traukos būtų gerai daugiau , bet apsilenkti ką nors jokių problemų. Kuro sanaudos apie 7,5-8 litrai mišrios , nors kompas rodo litru mažiau.
Super veikia ESP ne kartą išgelbėjo. Žiemą prie 28 kūrėsi be problemų. Tik žvakes dažnai keisti reikėjo kol Nesudėjau originalių.
Jau nužiūrėjau kitą modelį ir dėja vėl Toyota tik labai tikiuosi , kad sulauksiu kokio nors rimtesnio gedimo, nes nesinori gerą mašiną parduoti :)

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D Terra, 2004m

2017-01-05
Patvarus, patogus vienatūris
Kai kurios detalės brangios

Geras variklis, nebrangus kėbulo aptarnavimas

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 1.8 Terra 7os MM, 2006m

2016-12-08
Papildoma sėdynių eilė, kurią reikalui esant gali panaudoti, o jei nereikia, būna talpi bagažinė. Greitai bėgėjasi.
Kartkartėm automato prislopinta reakcija.

Turim Toyota Corolla Verso. 2006m. 95kw automatas.
Iš pradžių buvo sunkoka įprasti prie bėgių persimetimo, šiek tiek sulėtėja, bet pripratus viskas labai net super.
Automobilis it buliukas, kartkartėm iš vietos taip šauna, kad net aikteli, kartkartėm pristabdyta reakcija. Kai pripranti, jau žinai kaip kada bus :)
Šiam automobiliui jokių priekaištų neturim. Viskas lb super. Kuro sąnaudos užmiestyje ~7. Mieste~9-10

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 1.8 Prestige, 2005m

2016-10-30
tobula.
nera

18 , 95kw. liuks auto.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Sol, 2008m

2016-02-12
Patvarus, patikimas, talpus, patogus salonas
Kieta pakaba, didelės kuro sąnaudos, prasta garso kokybė, mažas apsisukimo spindulys, prastas matomumas atbuline eiga

Darbinis arkliukas. Nuvažiuota apie 40 tūkst.per 1,5metų. Nei karto nepavedė. Į gedimus investuota €20, išvalyti kuro slėgio vožtuvą. Ir viskas! Visa kita einamieji eksploataciniai darbai. Detalės nepasakyčiau, kad brangios, pvz. už aukštos klasės visus keturis stabdžių diskus, visas kaladėles sumokėjau €200. Keičiausi pats. Jei auto prižiūrimas, pilamas kokybiškas kuras, tepalai keičiami kas 15tūkst. km, tai CV tarnaus ilgai ir laimingai. Asmeniškai maniškė kuriasi prie -28C. Visdėlto mano manymu tai nelabai tinkamas automobilis miestui: sunkus vairas, mažas apsisukimo spindulys, prastas matomumas atgal ir aišku labiausiai nuviliantis veiksnys - kuro sąnaudos. Pvz., Vilniaus mieste, esant kasdieninėms spūstims, važiuojant normaliu stiliumi 9,5-10 l sąnaudos kaip įkaltos. Esant dideliems šalčiams kartais siekia ir 11l. Aišku, pas mane dar yra pilnai veikiantis DPF filtras, kuris pasiima apie 1l dyzelio. Visiškai kitas vaizdas ilgesnėse kelionėse: automobilis stabilus, talpus, patogus tiek vairuotojui tiek keleiviui, autopilotas veikia puikiai. Gana geras pravažumas žiemą. Tik reikia saugotis bordiūrų, kad nesulaužyti spoilerio apsaugų. Asmeniškai kitos tokios nepirkčiau. Dairyčiausi į Škodą Superb Combi, Subaru Outback ar panašios klasės automobilius. Reziumuojant: labai rekomenduoju šį automobilį ieškantiems patikimo, išvaizdaus, patogaus, erdvaus auto už palyginti gerą kainą.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D Terra 7os, 2004m

2015-10-02
7 vietos, sudedamos sėdynės, ekonomiškas variklis, geros kuro sąnaudos. Saugus automobilis, daug įvairių saugos sistemų. Transformuojamas salonas.
Garso aparatūros kokybė, neskaito mp3. Reiklūs kuro kokybėj, neužsiveda prie didelių šalčių. Salonas sušyla labai lėtai. Brangus remontas, labai brangios originalios detalės.

Nedidelis vienatūris iš Belgijos. Transformuojamas salonas, yra 7 vietos, bet galinėje eilėje gali sėdėti tik vaikai arba nedidelio ūgio žmonės. Mechaninė pavarų dėžė. Variklis dviejų litrų 116 arklių, nėra labai daug, bet ramiam važiavimui iki 180km/val užtenka, toliau eina labai nenoriai, maksimaliai buvau pasiekęs 200km/val. Kuro sąnaudos labai džiugina, mieste iki 7L, užmiestyje 5L. Bakas 55l, galima ramiai pravažiuoti 600-700km. Komplektacija paprasta: 6 Airbagai, ABS, ESP, TCS, klimato kontrolė, el. langai, veidrodėliai. Labai geras ypatumas transformuojamas salonas, vidurinė ir galinė sėdynių eiles galima užlenkti ir gaunasi labai didelė lova su lygiu paviršiumi. Galima ir miegoti, ir vežti didelius krovinius.
Garso izoliacija nepatinka, ypač stogo ir durų. Radija labai prasta, mp3 diskus neskaito ir groja šiaip sau. Salone labai pigus ir kietas plastikas. Trys kartus keičiau kuro filtrą. Žiema vos užsiveda prie -10, -15. Salonas sušyla labai lėtai. Dabar automobilis pravažiavo 88000km, greitu laikų reikės keisti pagr. diržą, o tai labai brangus malonumas, kainuoja apie 500eu su vandens pompa. Bet apskritai mašina yra gera, man jinai labai patinka, visi turi savo pliusus ir minusus.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 1.8 Terra, 2002m

2015-09-25
Draugiška išvaizda, puikus valdomumas, komfortiška pakaba. Retai vagiamas. Salonas lengvai transformuojasi. Netikėtai greitas kaip minivenui ir tuo metu ekonomiškas.
Garso izoliacija, nestabilumas kelyje esant stipriam vėjui.

Rašau savo įspūdžius po 2 mėnesių eksploatavimo ir 3000km. Važiuoja su 1.8l variklių kaip raketa. Ypač patinka, kai lenkiant jauti, kad pagreitėjimas itin didelis, net ir po 120km/val. Iš išorės atrodo maži, bet viduj vietos labai daug ir keleiviams ir vairuotojui. Puiki pakaba, važiuoti labai komfortiška, valdosi labai lengvai ir užtikrintai. Labai šiltas pečiūkas, kas įdomu gale sėdintiems kojos nesušals, nes jų grindis yra 15-20cm aukščiau negu priekyje. Lengvai nuimamos galinės sėdynes, galima laisvai miegoti dviem. Patogu transportuoti neįgalus žmones, lengva įlipti ir išlipti. Greitkelyje važiuojant dideliu greičiu, esant stipriam vėjui jaučiasi kėbulo nestabilumas. Didžiausias automobilio minusas yra garso izoliacija, ypač tai girdisi važiuojant didelių greičiu, iš pradžių net išsigandau iš kur tas triukšmas, net galvojau, kad kažkas ne taip su važiuoklė, bet veliau pripratau.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Sol, 2005m

2015-02-10
variklio galia,isibegejimas,salono turis,autopolotas,ESP,EBD
hmm,kaip ir nerasta,na gal isores dizainas nelabai:)Keleta metu atgal buvo megstamas vagiu.Kaip dabar-nezinau,bet maniske yra ta tema "patobulinta",plius kasko

Vienareiksmiskai puiki masina,turiu galvoje 100kw 2.2D versija.Prikibti galima tik del sedyniu ir duru medziagu.Neaisku,kodel sito variklio nedejo i avensius.Klima,ABS,EBD(stabdziai-mirtini),ESP,cruise control,traction control,parctronic,visa kruva air bag...Truksta nebent el. sostu sildymo:)Galines visos trys sedynes ne tik stumdosi pirmyn atgal,bet ir keiciamas posvyrio kampas,sulankscius-grindys lygios,turis didelis...Gal kazkiek kietoka pakaba,bet juk cia ne limuzinas...Mano akimis-labai vykus masina.Ai,radau trukuma-bijokite bordiuru-priekis pakankamai zemas...Jokiu brangiu dirzu keitimo,kaip ir jokiu kuro pylimu is neaiskiu talpu.Detaliu kainos zmoniskos-keiciau stab.kaladeles-po 80lt tiek priekis,tiek galas,tepalo reikia apie 6ltr ir gero.Nelabai protingai ikistas kuro filtras...Kazkiek mazokai susisuka vairas-gali buti minusu tiems,kas vazineja dideliam mieste.Kam smalsu,pagal nuvaziuotus kilometrus ir litrus ipiltus koloneleje-vidurkis sudare 6.6,bet trasoje tikrai maziau ima.Borto kompas rodo kazka,bet tai nelabai siejasi su realybe.Pvz "range" rodo "0km,o ipilt iseina apie 43ltr:)Vadinasi bake kaip minimum 15ltr...Visam sitam reikale maloniausia tai,kad kai reikia lenkt,ne lenki o tiesiog "persoki"-310NM daro savo.Man asmeniskai po silpnesnes masinos,sita traukia tikrai gerai.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Prestige Sport, 2005m

2014-11-22
Praktiškas, patogus, greitas, 7 vietos. Mažos kuro sąnaudos, tikra Toyotos kokybė ir patikimumas.
Garso aparatūrą, brangus remontas, jeigu rinktis originalias detalės.

Iš išores atrodo padoriai, viduje labai patogu. Pas mane 178 arklių, Per 4 metus pravažiuota 85tuks. km. Per tą laiką remontuota: pakeista galvos tarpinė, pašalintas DPF filtras, buvo remontuotas vairo stiprintuvas, kažkur leidę skystį. Salonas, kaip jau sakiau labai patogus ir talpus, daug vietos keleiviams, 7 vietos. Kokybiškai surinktas, viskas po ranką, bet labai daug kieto plastiko, daug daiktadėžių. Audio sistema silpna, norint klausyti normalia muzika reikia keisti kolonėlės. Mažos kuro sąnaudos, 6-6.5L/100km Geras pravažumas per purvą ar sniegą. Patikima ir paprasta važiuoklė. Salone tylu, nors ir dyzelis. Retai gendantis. Silpną optika, kartais trūksta šviesos naktį. Didelis apsisukimo spindulys.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Sol, 2006m

2013-10-31
Greitas, talpus, ekonomiskas, stabilus, tylus, labai gera garso izoliacija ir garso aparatura, patikimas, puikiai pritaikytas kasdienybei. 100kw varikliai, taupus ir galigas, patikimas, mazos kuro sanaudos.
Nera

Puikus ir.
Automobilis, greitas, talpus,ekonomiskas,stabilus,tylus,labai gera garso izoliacija ir garso aparatura, patikimas, puikiai pritaikytas kasdienybei, darbui, seimai,ilgoms distacinjoms. 100kw geriausi sios kartos varikliai, taupiausi ir galingi 134AG, patikimi, 2.2 variklis grandininis, todel neverta sukti galvos del dirzu keitimo. Esu labai patenkintas, vaziuojant trasoje 90km/h jei pdangu atmosferos 2.5 bar su autopilotu kuro sanaudos 2.7l/100km, jei 2.2 bar kuro sanaudos 3.4l/100km, taigi nuo Sostines iki Palangos su baku(bakas max 45litrai, todel nustebau, kad raso 60l) vaziuojant protingai galima suvazineti du kartus. Zinote kas labiausiai sukelia sypsena? :) Ogi ekonomija, automobilio talpa, kokybe ir puiki ekseleracija. I servisa vaziuoju tik persimontuoti ziemines padangas, pasikeisti tepalus, filtrus ir kaladeles. Nepamirsti nusiplauti ir nusausinti, kad negadinciau Toyota ivaizdzio :)

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.2 D-4D Sol, 2006m

2013-10-31
Automobilis, greitas, talpus,ekonomiskas,stabilus,tylus,labai gera garso izoliacija ir garso aparatura, patikimas, puikiai pritaikytas kasdienybei, darbui, seimai,ilgoms distacinjoms. 100kw geriausi sios kartos varikliai, taupiausi ir galingi 134AG.
Nera

Puikus ir.
Automobilis, greitas, talpus,ekonomiskas,stabilus,tylus,labai gera garso izoliacija ir garso aparatura, patikimas, puikiai pritaikytas kasdienybei, darbui, seimai,ilgoms distacinjoms. 100kw geriausi sios kartos varikliai, taupiausi ir galingi 134AG, patikimi, 2.2 variklis grandininis, todel neverta sukti galvos del dirzu keitimo. Esu labai patenkintas, vaziuojant trasoje 90km/h jei pdangu atmosferos 2.5 bar su autopilotu kuro sanaudos 2.7l/100km, jei 2.2 bar kuro sanaudos 3.4l/100km, taigi nuo Sostines iki Palangos su baku(bakas max 45litrai, todel nustebau, kad raso 60l) vaziuojant protingai galima suvazineti du kartus. Zinote kas labiausiai sukelia sypsena? :) Ogi ekonomija, automobilio talpa, kokybe ir puiki ekseleracija. I servisa vaziuoju tik persimontuoti ziemines padangas, pasikeisti tepalus, filtrus ir kaladeles. Nepamirsti nusiplauti ir nusausinti, kad negadinciau Toyota ivaizdzio :)

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D Terra, 2005m

2013-06-12
Patikimas, manevrus, ekonomiskas, erdvus.
Siek tiek kietokas.

Metai kai turiu Corolla Verso 2,0 l d4d, pravaziavau apie 20 tukst. Buvo isejes ERG voztuvas tik nusipirkus. Pats issivaliau, sukainavo apie 14 litu, vaziuoju iki siol. Remontu daugiau nereikejo.
Variklis smagus, gerai plesia ant lenkimo, gerai ima pagreiti. Vaziuokle kietoka, bet laikant minkstesnes galines padangas - ok. Garso izoliacija pakankamai gera, lyginant pvz su mazda626. Septynviete, ekstra 2 sedenes labiau tinkamos vaikams. Praktiskas, pakankamai ekonomiskas (6 ltr/100 km.) seimos nedidelis vienaturis.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Corolla Verso 1.6 Terra, 2004m

2012-11-27
Kokybe - brangios toytotas visada bus geros. Nebloga trauka kaip su tokiu varikliu. Vietos vairuotojui ir keleiviams pakankamai.
Kietoka vaziuokle, neekonomiska, jautri sankaba.

Toytota Corrola Verso, pas mane 2004 metu vienaturis, 1.6 benzas, 81 kw. Kaip su tokiu varikliu galiu iskarto pasakyt ryja siek tiek per daug benzino tiek mieste tiek trasoje. Su elektronika bedu nebuvo. Kaina atitinka kokybe. Japonas, tu ji pataisysi, brangiai sumokesi, bet tau jis greit vel nesuges. Kol kas neilgai turiu, taciau lieku patenkintas. Kaip su tokiu varikliu rauna is vietos gerai, ant asfalto kasasi. Siaip labai geras matomumas. Bagazine galetu but ir didesne. Tech. apziura praejo savu chodu. Galetu but minkstesne ir ryt maziau benzo. Jautri sankaba, reik duot ganetinai daug gazo kad neuzgest jei nori pajudet is vietos greiciau negu vezlys. Labai staugia tokiu atveju.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 2005 - 2007 (2005, 2006, 2007)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti