Toyota Yaris II 1.3 Terra Atsiliepimai

Toyota Yaris 2008-2009
Darbinis tūris:
1.3 l
Galia:
64 kW
Degalų tipas:
Benzinas
0-100 km/val:
11.5 sek
Vid. degalų sąnaudos:
6.0 l
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 5 0
Vidutinis vertinimas: 4.5
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (5)

Toyota Yaris II 1.4 D-4D Terra, 2006m

2019-08-06
Ekonomija, dizainas, patikimumas, manevringumas, komfortas, vairavimo malonumas, gera surinkimo kokybė, paprastumas.
Prastos kokybės sėdynių apmušalai

Viskas be priekaištų, gedimų nebūta, važiuoja minkštai, kuro suvartojimas nedidelis, medžiagos visos kokybiškos išskyrus sėdynių apmušalus. Jeigu reikia apdailas išardyti, tai bet kuris žmogus gali tai be vargo atlikti, eksploatacinės detalės nebrangios.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Yaris II 1.4 D-4D Terra, 2007m

2015-12-08
Mažos kuro sąnaudos, patikima pakabą, gera dinamika ir manevringumas, erdvus salonas, geros apdailos medžiagos, daug daiktadėžių. Didelis maksimalus greitis. Pigus aptarnavimas.
Silpna garso aparatūra, nėra tachometro.

Originalus dizainas, iš išores atrodo mažas, bet viduje salonas labai erdvus, kokybiškos apdailos detalės, nėra jokių girgždėjimų, gražiai atrodo, viskas informatyviai išdėstyta, daug daiktadėžių. Labai lengvai ir gerai valdomas, pasivažinėjimams mieste geriau nerasite! Nuo 0 iki 100 įsibėgėja per 10 sekundžių. Automagistralėse važiavau 150-170km/val, eina labai lengvai, dokumentuose nurodytas maksimalus greitis 170, bet jis gali ir daugiau, man pavyko 195km/val Tiesiog neįtikėtina tokios klasės automobiliui. Dėl kuro sąnaudų: labai ekonomiškas, 4-4,5L/100km. Labai jautrus kuro kokybėj. Pirkome naują, dabar pravažiuota 124000km prie 100000km buvo pakeistos tik stabdžių kaladėlės, daugiau išskyrus esploatacinių medžiagų nieko nedariau. Labai patvarus automobilis.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Yaris II 1.5, 2006m

2015-02-12
Ekonomiškas, greitas, patikimas. Puikus variatorius. Šiltas pečiūkas.
Plastmasinės salono detalės. Retas Europoje.

Labai retas automobilis, Europoje tokiu beveik nėra. Šiuo metų gyvenu Rusijoje, čia tokiu, atvežtu iš Japonijos rasti nėra sunku, jos čia vadinasi Toyota Vitz. Niekada neturėjau mažų automobilių ir net ne turėjau planuose tokį pirkti, bet vieną dieną vaikščiodamas per turgų radau šį žveriuką. Toyota Yaris RS 1.5L 110 arklio galių, dėžė variatorius. Labai patiko salonas, visas juodas, sėdynės, lubos viskas juodą spalvą. Salono detalės kaip ir pas daugelį japonų šios klasės plastmasinės, galvojau bus triukšmingas, bet kol kas viskas gerai, net ir per -20. Iš išorės kėbulas mažas, bet viduj vietos pakankamai. Matomumas geras, niekas nemaišo. Bagažinė labai maži, bet man užtenka, bulvės maišus nevežioju. 110 arklių bėga labai dinamiškai. Variklis 1 NZ, labai patikimas, statomas į daugelį Toyota modelius. Dėl remonto ir dalių jokių problemų. Variatorius pavaras perjunginėja labai sklandžiai, važiuojant 160km/val tachometras rodo tik 3000 a/min. Pakaba labai kieta, bet kelyje stovį puikiai, kaip ant bėgių. Šildosi labai lietai, pečiūkas dirba normaliai, salone šilta. Optika puiki, važiuoji kaip dieną. Atrodo kad viskas ką aš pastebėjau šiame automobilyje. Bendrai esu labai patenkintas.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Yaris II 1.4 D-4D Sol MM, 2006m

2012-11-12
patikimumas, veržlumas, ekonomiškumas ir stabilumas.
prastokas matomumas parkuojantis atbuline eiga, ir kartais priekiu kai nesimato priekinės keleivio pusės.

kas dėl važiavimo didesniu greičiu, tai pirmajam komentarui norėčiau paprieštarauti,.. pats asmeniškai turiu toyota yaris D4-D ir teko ne kartą važiuoti didesniais greičiais, max. iki 160 km/h,ir galiu pasakyti tai, kad likau labai nustebęs dėl tokio nedidelio automobilio puikaus stabilumo važiuojant dideliu greičiu,... jį tiesiog labai gerai besipriešinantis oras prispaudžia prie kelio dangos,.... tai matyt lemia aerodinaminės mašinos savybės.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Toyota Yaris II 1.3 Terra, 2008m

2012-09-26
Erdvus, ekonomiškas, manevringas.
Maža bagažinė, kietokas vairas, salono medžiagos, baisoka greit vaziuoti :)

Puikus miesto automobiliukas, mieste laksto kaip vijurkas. Užmiestyje reiktu daugiau stabilumo didesniais greičiais. Gan ekonomiškas ir patvarus. Per visą turėjimo laiką reikėjo kažkoki cipsinti dirželi patempt ir valituvu skysčio dapilti :)
Stebėtinai erdvus automobilis net gale sėdintiems keleiviams. Tačiau mažai vietos bagažinėje.

Salono medžiagos gan pigokos, nepatogus vairas.

Kaip ir minėjau, puikus miesto automobilis ;)

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 2008 - 2009 (2008, 2009)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti