Volkswagen Jetta I 1.6 CL Atsiliepimai

Volkswagen Jetta 1981-1984
Darbinis tūris:
1.6 l
Galia:
63 kW
Degalų tipas:
Benzinas
0-100 km/val:
-
Vid. degalų sąnaudos:
-
Rekomenduoja
Atsiliepimų: 2 0
Vidutinis vertinimas: 4.5
Parašykite atsiliepimą

Atsiliepimai (2)

Volkswagen Jetta I 1.6 CL, 1982m

2014-05-20
Senas, ekologiškas, patvarus, patogios sėdynės, didelės talpos bagažinė, labai paprasta montuoti ir perrinkti įvairiausias apdailos ir variklio detales, nes dauguma detalių tinka iš VW Golf MK1.
Senas, pusiau patvari stabdžių sistema, reikalaujantis labai rimtos kėbulo priežiūros (jeigu rimtai eksploatuoji žiemą), sunku gauti kai kurias apdailos, kėbulo, elektronikos detales bei originalias kėbulo išpjovas.

Šis automobilis yra patvarus, pritaikytas važinėti tik su asfalto danga ir šiltuoju metų laiku. Vidutinės kuro sąnaudos atitinka visus kataloge nurodytus kriterijus. Šiuo automobiliu važinėjo mano senelis. Dabar žadu ją restauruoti ir perkomplektuoti. Išvardinsiu problemas: turėjau bėdų su aušinimo sistema, teko keisti variklio dinamą. Daugiausiai problemų buvo su rankiniu stabdžiu, kai reikėdavo kas du metus keisti kalades ir kas keturis - šešis metus vieną trosą (priklauso nuo išsiderinimo), nes galinio tilto dešinėje pusėje nėra stabilizatoriaus, taip suderinta su priekiniu stakanu, nes yra truputį pasviręs į dešinę pusę (taip nurodė gamintojas). O pats automobilis pirktas puikiai ir iki šiol dar labai gerai važiuojantis, nepilnos komplektacijos tiek su apdailos detalėmis ir važiuoklės sistema.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina

Volkswagen Jetta I 1.3 C, 1982m

2013-05-24
senas, paprastas, milžiniška bagažinė, lengvas.
senas, stabdžiai galėtų būt geresni, sunku rasti kėbulo dalių

turėjau 1,3 keturdurę Jetta, bagažinė neįtikėtinai didelė, tuščio svoris 860 kg, smagiai rieda tik aikštelėj sunkiau be vairo stiprintuvo. Kuro ėmė užmiestyje 6,6 litro. Manau kaip tokių metų automobiliui nedaug, mieste nedaug važinėjau, bet manau min 12 l būtų. Važiuoklė be problemų, paprasta viskas, kėbului tik dalių sunkiau gauti, o jei yra daugiausiai pirmam Golfui. Jettai reikia burtais užsiimti. Salonas labai jaukus, nėra nieko nereikalingo, gal kaip kasdienė mašina nekažką, bet savaitgaliui kad ir su 44 kw labai smagu pasivažinėt. Giugiaro dizainas.

Rekomenduoju
Kaina/kokybė
Interjero medž.
Elektr. patikimumas
Patvarumas
Kuro sąnaudos
Eksploatavimo kaina
Automobilio metai 1981 - 1984 (1981, 1982, 1983, 1984)
Klausimai ir komentarai
Jei turite klausimų arba pasiūlymų, rašykite mums čia. Palikite savo kontaktus ir komentarą žemiau esančioje formoje. Stengsimės atsakyti kuo greičiau. Mūsų darbo laikas I-V 09:00 - 17:00.
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti
Šie duomenys reikalingi tam, kad mes galėtumėm su jumis susisiekti